Stränder

för alla

Stränderna med sin finkorniga vita sand är några av huvudattraktionerna i Torrevieja. Det finns flera populära stränder med Playa Los Locos i norr och Playa Del Cura i söder.

La Mata den näst närmaste stranden till lägenheten. Lillstranden, Playa de Galina ligger rakt ned mot havet for lägenheten.

La Mata stranden är en flera kilometer lång sandstrand som är en favorit både bland turister och invånare i Torrevieja.

Sanden är mjuk och fin, men vågorna är ofta höga. Stranden passar därför bättre för äldre besökare och surfare än för familjer med små barn.

La Mata

La Mata stranden är en flera kilometer lång sandstrand som är en favorit både bland turister och invånare i Torrevieja. Sanden är mjuk och fin, men vågorna är ofta höga. Stranden passar därför bättre för äldre besökare och surfare än för familjer med små barn.

Playas de Galina

"Lillstranden"
Närmaste stranden. Fin sandstrand med klipper. Kan vare lite svår att bada vid stranden då det finns stenar och klippor under vattnet. Bra att ha badsko.

Playa de los Locos

Mysig och långgrund strand på väg in mot centrala Torrevieja. Gott om restauranger och lunchställen vid vägen. Finns även en toalett som är helt ok. Stranden är ganska populär och det kan vara rätt trång vissa tidpunkter.

Playa Del Cura

Detta är stadsstranden och populär bland spanjorerna. Promenaden har många barer och restauranger som erbjuder bra värde och en stor mängd olika utbud av mat. Det kan bli ganska trångt under högsäsong

La Mata stranden

Playas de Galina, "lillstranden"

Playas de Los Locas

Playa Del Cura

Spela videoklipp
La Mata är den bäste stranden. Bra att gå en bit, inte vara på början an stranden. Blir bättre och mindre klippor stenar i vattnet.
Urban
Gillar att bada
Jeg liker lillestranda best. Man kan ligge på stranda eller på klippene.
Bra å ha strandsko for det kan være vasse stener.
Berit
Storbader
La Mata. Kan vara lite väl mycket folk i högsäsong. Restaurang El Molino ligger på strandpromenaden.
Bra lunch ställe.
Marianne
Sol njuter
Stranden. Inte min favorit. För mycket sand och vattnet är jävligt salt. Badade i sötvatten Fonts de l'Algar, Alicante.
Min favorit
Emilie
Sötvattenbadare
Stäng meny